WE NOURISH

WE NOURISH

NOURISH

WE llness vill önska dig välkommen till 2016 års tema – WE. WE konceptets röda tråd ligger i att vi tillsammans -oavsett vem du är vart du bor, vilken religion du tillhör eller vilka politiska åsikter du har – skapar denna värld. Vi tillsammans måste börja att ta hand om varandra och se utanför oss själva. Vi på Blogozine Wellness vill bidra genom WE.

 

7 dagar i veckan – 7 teman – 7 inspirationsmöjligheter –

WE – NOURISH – GET INSPIRED – INSPIRE – ACT – HEAR – DREAM – ROCK

Dessa teman kommer att bygga runt olika infallsvinklar baserat på wellness som är ett oerhört brett tema. Som vi tidigare berättat kommer du som läsare att ha en stor det i vårt upplägg och vi hoppas samt ser fram emot ditt engagemang.

NOURISH

Som du kanske förstår så kommer måndagarnas tema att handla om – kost. WE Nourish kommer att erbjuda dig som läsare av Blogozine Wellness recept, tips, rekommendationer, fakta, trender och inspiration till att skapa en hälsosammare vardag inom ditt kostintag. Ett levande forum som kommer att formas med tidens gång. Vi kommer att bjuda in inspiratörer till dig, det kommer att bli tävlingar, diskussion runt artiklar och så mycket mer. Men i grunden jobbar vi tillsammans för att skapa förståelse i vad kost handlar om – hur vi alla ser olika på trender, levnadssätt, mål, hälsa utan att skapa konflikt.

För att kicka igång NOURISH – hur ser trenderna ut inom kost för 2016? 2016 som för många verkar bli förändringens år – spännande, eller hur?

– SUPERFOOD – EKO – KVALITE – RAWFOOD – VEGETARISKT – KLIMATANPASSAT –

Bara några av orden som florerar  och som redan under 2015 började att sätta sina spår men som sias ta ett större grepp om våra kostvanor.

En inspiratör inom kost och som tagit in det faktum av att vi behöver få i oss  mer mineraler och nyttigheter i vår kost och skapar forum med inspiration utan att det blir tråkigt är Jamie Oliver. Du kan finna många tips och nra recept på hans sida som för visso är på engelska men med dagens teknologi så får du den snabbt översatt.

Vad sägs om följande Söndagsmiddag  -Grönt te bakad lax! Receptet finner du HÄR och bara genom att se på bilden skapas inspiration.

1585_9_1439905728

//Wellness Redaktionen

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *